Rozbor a analýza potravin

Rozbory potravin a surovin

Potraviny analyzujeme na důležité chemické a mikrobiologické ukazatele. 

  • chemické analýzy pro výpočty výživových hodnot, 
  • chemické analýzy složení výrobků,
  • chemické analýzy surovin,
  • ověření údajů na etiketách,
  • kontaminace nežádoucími látkami,
  • přítomnost inhibičních látek,
  • mikrobiologická kontrola výrobků z výroby,
  • mikrobiologická kontrola surovin,
  • mikrobiologické testy trvanlivosti,
  • zjištění původců kažení potravin,
  • posouzení čistoty potravinářských provozů,
  • analýza mykotoxinů v potravinách
  • a mnoho dalšího.
 

Jsme schopni provést analýzy jak podle legislativních požadavků, tak i podle individuálních požadavků zákazníků. Pokud si nevíte rady, kontaktujte nás a domluvíme se na nejlepším postupu.

Vzorky svážíme našimi svozovými linkami z celé České republiky. Úložný prostor pro vzorky je chlazen a monitorován. Na každé místo ČR jsme schopni přijet minimálně 1x týdně.

Pokud máte problém a potřebujete jej vyřešit, navrhneme rozsah potřebných testů a zkoušek, který by vedl k jeho vyřešení. Vážíme si vaší důvěry a veškeré konzultace i výsledky zůstávají součástí obchodního tajemství.