Rozbory potravin a surovin
Potraviny analyzujeme na důležité chemické a mikrobiologické ukazatele.
- chemické analýzy pro výpočty výživových hodnot,
- chemické analýzy složení výrobků,
- chemické analýzy surovin,
- ověření údajů na etiketách,
- kontaminace nežádoucími látkami,
- přítomnost inhibičních látek,
- mikrobiologická kontrola výrobků z výroby,
- mikrobiologická kontrola surovin,
- mikrobiologické testy trvanlivosti,
- zjištění původců kažení potravin,
- posouzení čistoty potravinářských provozů,
- analýza mykotoxinů v potravinách
- a mnoho dalšího.
Jsme schopni provést analýzy jak podle legislativních požadavků, tak i podle individuálních požadavků zákazníků. Pokud si nevíte rady, kontaktujte nás a domluvíme se na nejlepším postupu.
Vzorky svážíme našimi svozovými linkami z celé České republiky. Úložný prostor pro vzorky je chlazen a monitorován. Na každé místo ČR jsme schopni přijet minimálně 1x týdně.
Pokud máte problém a potřebujete jej vyřešit, navrhneme rozsah potřebných testů a zkoušek, který by vedl k jeho vyřešení. Vážíme si vaší důvěry a veškeré konzultace i výsledky zůstávají součástí obchodního tajemství.